• Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • +36 22 534291

 

Charm tetraciklin 8 perces teszt

 

 A Charm tetraciklin teszt a Charm által szabadalmaztatott ROSA® (Gyors egy lépéses vizsgálat) technológián alapul, egyesíti a tetraciklin hatóanyagok gyors és pontos felismerését a nyers elegy tejben. Pipettázzon tejet a tesztcsíkhoz, inkubálja 8 percig, majd olvassa le az eredményt szemmel vagy EZ (vagy ROSA) olvasón. A Charm EZ inkubátor-olvasó a mérés eredményeit automatikusan elmenti és azok bármikor elemzés céljából felhasználhatók.

 

A teszt jellemzői:

 • 8 perces teszt

 • EU limiten, vagy közel az alatt detektálja a tetraciklin hatóanyagokat (tetraciklin, oxitetraciklin, klór-tetraciklin, stb.)

 • Tejtermelők, tejüzemek, állatorvosok és hatóságok hasznos segítője lehet.

 A Charm tetraciklin vizsgálat ugyanaz az egyszerű eljárás, mint a többi ROSA tej vizsgáló teszt. A Charm TET vizsgálat lehetővé teszi, hogy a tejüzemek elkerüljék a tetraciklin szennyezett tej feldolgozását, továbbá megfeleljen a hatósági szabályozásnak és fermentált termékek gyártási követelményeinek. Az egyes egyedek vizsgálatával növelhető a tehenészeti telep által termelt tejmennyiség, mivel az állatok előbb visszatérhetnek a termelésbe. A tejtermelő a teszt használatával csökkenti a visszautasítás kockázatát, mivel már ma is számos tejüzem vizsgálja a tetraciklin gyógyszermaradványokat.

Elérhető készletek: 20, 100, és 500-as kit.

 

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK

      Tetracycline Brochure           Tetracycline reference card