• Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • +36 22 534291
Tenyészsertés ENAR füljelölés
 
Az Adutrade Kft megkezdte a hazai tenyész sertések fülben történő jelölésére alkalmas RFID (rádiófrekvenciás azonosító) jelölő sertés ENAR rendszeren keresztül történő értékesítését.
 
A füljelzőket az állat jobb és bal fülébe kell helyezni úgy, hogy az RFID dupla gomb a jobb fülbe, a két levélből álló füljelző a bal fülbe kerüljön.
A jobb fülbe kerülő dupla gomb RFID füljelölő az olvasó segítségével is olvasható. A bal fülbe kerülő speciális sertés füljelző (téglalap alakú) apa levelének kialakítása olyan, hogy a másik állat nem, vagy csak nagyon nehezen képes a szájába venni, hogy megrágja, vagy kiszakítsa azt. Ennek köszönhetően a füljelzők bennmaradási aránya nagyon magas. 
A speciális, sertésre kifejlesztett téglalap alakú levél jól olvasható nagy számok gravírozását teszi lehetővé, mely szabad szemmel távolról is jól olvasható.
 
A füljelzők rendelhetők egy állatra E-master (új regisztráció), dupla pótlás, pótlás jobb és bal fülben.
A füljelzők az alap sárga mellett piros, fehér és zöld színekben rendelhető. Az extra színek valamennyivel drágábbak
Az Ardes fogó a kétrészes füljelzők biztonságos és gyors behelyezésére használatos. Anyaga könnyű és nem korrodeálodó alumínium öntvény. A tű könnyen cserélhető.
A HHR3000 olvasó hosszú szárú antennájával lehetővé teszi kinyújtott karral a nagyobb, akár 2m távolságról való biztonságos leolvasást. Ezzel elkerülhetjük az állat megközelítését, ezáltal fölösleges zavarását.
 
Az Adutrade Kft forgalmazói kódja 11.